%19 %452 %2024 Сделать стартовой  |  Добавить в избранное  |  Написать письмо
 Поиск  
100 СТРОК

ВЛАСТЬ
далее
ЗОНА IT
АРХИВ
Перейти:
Пн. Вт. Ср. Чт. Пт. Сб. Вс.
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
РАССЫЛКА
Подписаться
Отписаться
РЕКЛАМА
 
 
АКТУАЛЬНО

Влада підминає під себе НАБУ і САП Все статьи Версия для печати На главную
10.04.2018 10:33

Українська влада намагається контролювати Національне антикорупційне бюро та Спеціалізовану антикорупційну прокуратуру, що не подобається Заходу.

Про це у коментарі сказав політолог Олександр Кочетков.

"Влада на чолі з президентом зробила все, щоб НАБУ й антикорупційна прокуратура не стали незалежними органами. А щоб були важелями політичного впливу на тих, хто їй не подобається. Президент створив систему, у яку він може втручатися", - констатував експерт. Такою ситуацією не задоволені на Заході, зазначив він. "Терпець західних партнерів урвався. Своє незадоволення вони спрямували безпосередньо на керівництво країни. Висунули претензії стосовно створення антикорупційної системи. Вони не довіряють українській владі. Правоохоронну, антикорупційну та силову структури будуть переводити у ручне керування. Цей процес фактично йде.

Уже маємо зневіру з боку партнерів. А головне - українського суспільства. Це було на меті у тих, хто пручається створенню антикорупційної системи. Щоб зневіра охопила суспільство і стало так, як у Росії. Там є негласний договір між владою і народом. Роблять, що завгодно. І не втручаються у справи один одного. Такої зневіри, відсутності контролю з боку суспільства домагається наша влада", - сказав Кочетков.

Колишній заступник голови СБУ Віктор Трепак повідомив, що Адміністрація президента шукає лояльну до влади людину на посаду керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури для заміни Назара Холодницького. Йому закидають "злив" інформації фігурантам справ і тиск на посадовців та суддів.

НОВОСТИ
Oligarh.News




FACE-CONTROL
СПЕЦПРОЕКТ
ГОЛОСОВАНИЕ
В ближайшее время отношения с Россией:
Ухудшатся;
Улучшатся;
Не изменятся.
ПАРТНЕРЫ

СТАТИСТИКА
 
Новости Слухи Досье 100 строк Cемьи Цитаты Форум Экспорт