%25 %868 %2024 Сделать стартовой  |  Добавить в избранное  |  Написать письмо
 Поиск  
100 СТРОК

ВЛАСТЬ
далее
ЗОНА IT
ГОЛОСОВАНИЕ
В ближайшее время отношения с Россией:
Ухудшатся;
Улучшатся;
Не изменятся.
АРХИВ
Перейти:
Пн. Вт. Ср. Чт. Пт. Сб. Вс.
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
РАССЫЛКА
Подписаться
Отписаться
РЕКЛАМА
 
 
 
НОВОСТИ

Пинчук нанимает маргиналов Все статьи Версия для печати На главную
02.11.2005 15:16

Заява Дніпропетровської обласної організації Громадянської Партії «Пора»

«01»11.2005р.
м. Дніпропетровськ

Дніпропетровська обласна організація Громадянської партії «Пора» заявляє, що опублікована 01.11.2005., в різних джерелах, в тому числі, в інформаційному агентстві «інтерфакс», інтернет-виданнями: versii.com, ОБКОМ, proUA.com та іншіми ЗМІ інформація про то, що ДОО Громадянської партії «Пора» заявляє, що група «Приват» має намір сплатити $5 млн. суддям господарського суду Дніпропетровської області для рішення на свою користь питання з «Нікопольським заводом феросплавів» та про участь ГП «Пори» у пікетуванні будівлі господарського суду Дніпропетровській області у середу є провокацією і не відповідає дійсності.

У зв’язку з цим Ми заявляємо, що Дніпропетровська обласна організація громадянської партії «Пора» не мас до цієї заяви жодного відношення.

Додатково повідомляємо Вас, ГП «Пора» стосовно конфлікту навколо НЗФ мас чітку та принципову позицію, яка полягає в тому, що ВАТ «НЗФ», як і інші незаконно приватизовані об’екти, мають бути повернені у власність Українській Державі та її народу.

В зв’язку з цим, хочемо нагадати, що ГП «Пора» провела ряд акцій, які чітко характеризують її позицію по питанню НЗФ та його реприватизації, а саме:
-- 10.08.2005 на прес-конференції в «Уніан» член політради ГП «Пора» А.Юсов заявив, шо НЗФ був приватизований зі значними порушеннями;
- 12.08.2005 ГП «Пора» передала Фонду держмайна акцію НЗФ, цими діями «Пора» намагалася розблокувати передачу підприємства у державну власність;
- 15.08.2005 ГП «Пора» провела у місті Нікополі біля ВАТ НЗФ акцію «Громадянська реприватизація НЗФ», у той же день Експертна раді» «Пори» внесла першого заступника Голови Вищого господарського суду М.І.Хандуріна до Чорного списку «Пори» у зв’язку з тим, що він волюнтаристськи втрутився у розгляд справи НЗФ.

Необхідно підкреслити, що у всіх вищезазначених випадках діяльність ГП «Пора» є чітко аргументована і направлена на захист державних інтересів. ГП «Пора» не дозволить використати своє чесне ім’я у намаганнях деяких нечистих на руку бізнесменів та окремих корумпованих чиновників будь-якими засобами зберегти контроль над незаконно приватизованим підприємством ВАТ «НЗФ».

Цією заявою, Ми хочемо застерегти представників преси державних органів та громадян від повязування ГП «Пора» з цією брудною акцією, що відбувається 02.11.2005г. в м.Дніпропетровську біля господарського суду Дніпропетровській області (м.Дніпропетровськ, вул. Куйбишева, 1-а).

Підкреслюємо, що особи, які стоять за цією провокацією, порушують українське законодавство, в тому числі ст.22 Закону України «Про політичні партії України», норми моралі і честі, принципи об’ективності та правдивості інформації та за Нашим глибоким переконанням понесуть за це встановлену чинним законодавством України відповідальність.
У свою чергу, гарантуємо, що всі Наші акції, як і завжди, будуть максимально відкритими для представників ЗМІ та громадськості.

Довідки: Прес-секретар
Дніпропетровської обласної організацїї
політичної партії ПОРА
Андрій Білан
(050)480 25 53


 

НОВОСТИ
Oligarh.News



FACE-CONTROL
СПЕЦПРОЕКТ
ГОЛОСОВАНИЕ
В ближайшее время отношения с Россией:
Ухудшатся;
Улучшатся;
Не изменятся.
ПАРТНЕРЫ
СТАТИСТИКА
 
Новости Слухи Досье 100 строк Cемьи Цитаты Форум Экспорт