%24 %654 %2024 Сделать стартовой  |  Добавить в избранное  |  Написать письмо
 Поиск  
100 СТРОК

ВЛАСТЬ
далее
ЗОНА IT
ГОЛОСОВАНИЕ
В ближайшее время отношения с Россией:
Ухудшатся;
Улучшатся;
Не изменятся.
АРХИВ
Перейти:
Пн. Вт. Ср. Чт. Пт. Сб. Вс.
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
РАССЫЛКА
Подписаться
Отписаться
РЕКЛАМА
 
 
 
НОВОСТИ

Депутат Засуха обвиняет «орлов» Луценко Все статьи Версия для печати На главную
31.01.2006 11:27

ЗАЯВА ДЛЯ ПРЕСИ

Як уже повідомлялося у засобах масової інформації, 25 січня 2006 року троє невідомих у масках вчинили розбійний напад на адміністративний будинок у с. Ковалівка, де знаходиться громадська приймальня народного депутата України Т.В. Засухи, і в якому орендує кілька кімнат агрофірма „Світанок”.

При цьому, злочинці завдали значних тілесних ушкоджень одному з охоронців адмінбудинку, який наразі у тяжкому стані перебуває в лікарні.

У цьому зв’язку, я звернулася з категоричною вимогою до керівництва обласних органів МВС та СБУ у Київській області, куди було передано відповідні заяви, оперативно провести розслідування цього інциденту та притягти його організаторів до судової відповідальності.

Уже наступного дня правоохоронці Київщини через ЗМІ відрапортували про те, що особа, підозрювана у нападі, затримана слідчо-оперативною групою Головного управління МВС у Київській області.

Однак, як виявилося, затримання підозрюваного насправді виявилося елементарним блефом, а історія з нічним розбійним нападом отримала досить несподіване продовження.

Замість того, щоб шукати справжніх злочинців, працівники правоохоронних органів вдалися до методів психологічного тиску на сестру народного депутата Засухи Т.В.

29 січня 2006 року водія-охоронця сестри народного депутата було викликано нібито для дачі свідчень у цій справі до Гребінківського відділу внутрішніх справ, а потім до Васильківського райвідділу.

З 8.00 до 18.00 водія протримали у наручниках, шляхом психологічного тиску намагаючись змусити його визнати себе організатором цього злочину, хоча у нього було, як то кажуть, „залізне” алібі.

При цьому, правоохоронці не дозволили водієві на законних підставах скористатися послугами адвокатів, а також грубо порушили порядок оформлення протоколу допиту.

Лише після 18.00, коли до Гребінківського відділу внутрішніх справ прибули адвокати, водія було відпущено.

Виходячи з того, що сталося, я ще раз звертаюся до керівників правоохоронних органів Київської області провести неупереджене слідство і знайти справжніх злочинців, а не вдаватися до методів психологічного шантажу близьких мені людей і шукати „чорну кішку у темній кімнаті, особливо коли її там немає”.

30 січня 2006 року

Народний депутат України Т. В. Засуха


НОВОСТИ
Oligarh.News



FACE-CONTROL
СПЕЦПРОЕКТ
ГОЛОСОВАНИЕ
В ближайшее время отношения с Россией:
Ухудшатся;
Улучшатся;
Не изменятся.
ПАРТНЕРЫ
СТАТИСТИКА
 
Новости Слухи Досье 100 строк Cемьи Цитаты Форум Экспорт