%29 %441 %2024 Сделать стартовой  |  Добавить в избранное  |  Написать письмо
 Поиск  
100 СТРОК

ВЛАСТЬ
далее
ЗОНА IT
АРХИВ
Перейти:
Пн. Вт. Ср. Чт. Пт. Сб. Вс.
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
РАССЫЛКА
Подписаться
Отписаться
РЕКЛАМА
 
 
ТЕМА ДНЯ

Асоціація махінаторів хоче взяти реванш Все статьи Версия для печати На главную
25.02.2016 17:34

Продовжується боротьба з корумпованою системою, яка й надалі займається «святою» для українського чиновництва справою  ТОТАЛЬНОГО «ДЕРИБАНУ». Війна за скасування псевдоконкурсу, де переможець був призначений Банковою (Каноненко-Березенко-Філатов), докотилась до Комітету Верховної Ради з питань запобігання і протидії корупції, де має розглядатись шоу  режисера Шульмейстера під назвою «призначення Генерального Директора аеропорту Бориспіль».

 
Перше засідання Комітету з розгляду данного питання було проведене 11 лютого, в силу різних причин перенесене на 17, і знову відкладене аж до 25. Але в нашій країні так просто нічого не буває,  уже можемо констатувати, що за ці дні відбулась ціла низка подій, які свідчать про спроби деяких нардепів «домовитися» про «потрібне» рішення на користь Юрія Солончука.
 
Очікувано в питання призначення керівника аеропорту вступилася така собі Асоціація авіапідприємств України, хоча ніякого відношення до конкурсу вони не мають,  зате з Юрієм Солончуком теперішнього голову асоціації повязують дружні та теплі стосунки. Ще у далекому 2006 Микола Марченко тодішній голова Госавіаслужби за допомогою воєнізованної охорони вже захоплював Бориспіль, і «о диво» першим заступником директора став Юрій Солончук. І тепер Марченко не маючи державної посади очолив так звану Асоціацію авіаперевізників України, доля в ринку перевезень яких становить аж менше 1%, а більшість діючих членів асоціації боржники аеропорту.
 
Якщо обєктивно то Асоціація авіаперевізників, то  типове збіговисько невдах, галузевих аутсайдерів де вже були напевне усі:
- «донька» російської компанії, яка знаходиться на межі банкрутства, що жила, головним чином, за рахунок «матері»;
- дві знаходилися під американськими санкціями (компанії Родріга Мерхежа);
- розкручений корупційний PR-проект, який  навіть не почав працювати;
- група відлітавших авіакомпаній, які не мають шансів на відродження.
 
Тепер всі вони об’єдналися відчувши реальний шанс знову добратись до годівниці, відкрито лобіюючи інтереси свого ставленика Солончука.
 
Отже, 16 лютого Асоціація проводить засідання, на якому чомусь були присутні народні депутати  І.Мельничук (Комітет по боротьбі з корупцією), М.Кадикало (голова підкомітету з питань авіації Транспортного комітету Верховної Ради), які відверто захищають Солончука, тепер що вони там робили стає зрозуміло. Зробити «сходнячок»  на підкомітеті з питань авіації Транспортного Комітету та винести питання вже на даному комітеті про звернення до КабМіну по найскорішому призначенню Солончука, але плани «підпортили» і представники аеропорту та організації «Всеукраїнська Люстрація», яких неодноразово намагалися виставити за двері за незручні та прямі запитання стосовно прозорості проведеного конкурсу та горе-переможця, якого яро захищали тіж «авіаперевізники». Хоча їхня логіка зрозуміла, адже людей, які все життя займались махінаціями, рейдерськими захопленнями, витурили з «європейського неба» – «асоціація в прольоті».
 
НАША БОРОТЬБА ТРИВАЄ, і чим далі, тим стає все цікавіше та зрозуміліше, як під «ефективними реформами» дерибанять все, що осталося в країні.
 
Прес-служба ГО «Всеукраїнська Люстрація»

НОВОСТИ
Oligarh.News




FACE-CONTROL
СПЕЦПРОЕКТ
ГОЛОСОВАНИЕ
В ближайшее время отношения с Россией:
Ухудшатся;
Улучшатся;
Не изменятся.
ПАРТНЕРЫ

СТАТИСТИКА
 
Новости Слухи Досье 100 строк Cемьи Цитаты Форум Экспорт