%27 %148 %2024 Сделать стартовой  |  Добавить в избранное  |  Написать письмо
 Поиск  
100 СТРОК

ВЛАСТЬ
далее
ЗОНА IT
ГОЛОСОВАНИЕ
В ближайшее время отношения с Россией:
Ухудшатся;
Улучшатся;
Не изменятся.
АРХИВ
Перейти:
Пн. Вт. Ср. Чт. Пт. Сб. Вс.
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
РАССЫЛКА
Подписаться
Отписаться
РЕКЛАМА
 
 
 
НОВОСТИ

Коррупционер №1 направил слезное письмо украинскому политикуму Все статьи Версия для печати На главную
29.11.2005 12:39

Пресс-служба партии «Громада» распространил заявление своего лидера Павла Лазаренко, в котором он просит лидеров парламентских фракций посодействовать ему в восстановлении депутатских полномочий. Приводим текст документа (в сокращении):

«Під тиском Адміністрації колишнього Президента держави Верховна Рада України 7 лютого 2002 року, за два місяці до проведення чергових парламентських виборів, а відповідно до закінчення своїх повноважень, за поданням народних депутатів Віктора Медведчука та Георгія Крючкова ухвалила незаконне рішення про позбавлення мене повноважень народного депутата України.

Я не ображаюся ні на Георгія Крючкова, ні на Віктора Медведчука, ні на тих депутатів, які підтримали внесений ними проект постанови. Я не ображаюся ні на комуністів, ні на представників НДП, ні на СДПУ(о), ні на рухівців, ні на трудовиків, ні на Демсоюз… Я розумію: такою була воля колишнього Президента, який роками через підконтрольні його оточенню телеканали та друковані засоби масової інформації готував відповідну громадську думку.

Однак, якщо Україна справді стала на шлях демократичного розвитку, якщо наша держава прагне жити відповідно до букви Конституції та інших законів України, то справедливість стосовно мене має бути відновлена.

Повірте, мною керують не меркантильні мотиви – народним депутатом Верховної Ради 3-го скликання я вже не буду, оскільки каденція закінчилася ще у 2002 році. Я прагну лише відновлення законності стосовно прізвища «Лазаренко» та моїх порушених прав.

Тому нині я звертаюся до лідерів головних пропрезидентських фракцій Верховної Ради України – «Нашої України», Миколи Мартиненка, Української народної партії, Юрія Костенка, партії «Реформи і порядок», Сергія Соболєва, Народного Руху України, В‘ячеслава Коваля. Звертаюся до лідера фракції Партії промисловців та підприємців, Станіслава Довгого, та депутатської групи Народного блоку Литвина: саме від вас залежить, чи буде в Україні відновлена дія Конституції та Закону! Звертаюся до лідера соціалістів Олександра Мороза, керівника фракції БЮТ Олега Білоруса, очільника «Регіонів України» Раїси Богатирьової: ви знаєте, що таке бути в опозиції.

Ви знаєте, наскільки важливо, щоб у стосунках з опозицією влада не переступала межі закону. Тому я закликаю вас та очолювані вами фракції підтримати відновлення дії Конституції та законів України не заради П.Лазаренка, а задля торжества самих принципів демократії.

Я звертаюся до лідера комуністів Петра Симоненка та до керівника фракції СДПУ(о) Леоніда Кравчука. Леоніде Макаровичу, Ви є людиною, котра на початку 90-х років минулого століття чи не найбільше долучилася до становлення в Україні демократії. Петре Миколайовичу, знаю Вас, як людину з високим почуттям соціальної справедливості, як людину, котра все життя прагнула жити за законом. Виправте помилки, надиктовані кучмівською пропагандою, відновіть законність!

Щиро вдячний Вам за розуміння та підтримку!
З повагою, Павло Лазаренко».

НОВОСТИ
Oligarh.News



FACE-CONTROL
СПЕЦПРОЕКТ
ГОЛОСОВАНИЕ
В ближайшее время отношения с Россией:
Ухудшатся;
Улучшатся;
Не изменятся.
ПАРТНЕРЫ
СТАТИСТИКА
 
Новости Слухи Досье 100 строк Cемьи Цитаты Форум Экспорт