%24 %301 %2024 Сделать стартовой  |  Добавить в избранное  |  Написать письмо
 Поиск  
100 СТРОК

ВЛАСТЬ
далее
ЗОНА IT
ГОЛОСОВАНИЕ
В ближайшее время отношения с Россией:
Ухудшатся;
Улучшатся;
Не изменятся.
АРХИВ
Перейти:
Пн. Вт. Ср. Чт. Пт. Сб. Вс.
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
РАССЫЛКА
Подписаться
Отписаться
РЕКЛАМА
 
 
 
НОВОСТИ

Веніславський вважає закономірним відтермінування запровадження реєстру олігархів Все статьи Версия для печати На главную
01.03.2023 16:29

Представник Президента у Верховній Раді, член парламентського комітету з питань національної безпеки, оборони та розвідки Федір Веніславський (фракція "Слуга народу") вважає абсолютно закономірним відтермінування строку формування реєстру олігархів.

"Деолігархізація – одна із вимог наших західних партнерів. Вони дуже прискіпливо дивляться за процесом перетворення великих олігархів на потужних бізнесменів в Україні. Висновок Венеціанської комісії, який ми очікуємо, визначить погляди західного світу на цю проблему з точку зору ідей верховенства права. Тому я думаю, що це абсолютно закономірне рішення Кабінету Міністрів – дочекатися доки буде висновок Венеціанської комісії", – зазначив парламентар.

Веніславський не бачить жодної необхідності інтенсифікувати процес деолігархизації, адже олігархія неспівставна з війною, яку веде РФ.

"Далі ми звичайно від цього напрямку (деолігархізації) в жодному випадку відмовлятися не будемо. Будемо шукати механізми, які максимально будуть відповідати стандартам у галузі права ЄС", – пояснив нардеп.

Як повідомляли Українські Новини, Кабмін відтермінував строк формування реєстру осіб, які мають значну економічну та політичну вагу в суспільному житті (олігархів).

Зокрема, тепер встановлено строк затвердження положення про реєстр олігархів, порядку формування та ведення цього реєстру "через три місяці з дня опублікування висновку Венеційської комісії", замість квітня 2022 року. При цьому передбачено внесення змін до Закону "Про запобігання загрозам національній безпеці, пов’язаним із надмірним впливом осіб, які мають значну економічну та політичну вагу в суспільному житті (олігархів)" з урахуванням висновку Венеційської комісії.

НОВОСТИ
Oligarh.News



FACE-CONTROL
СПЕЦПРОЕКТ
ГОЛОСОВАНИЕ
В ближайшее время отношения с Россией:
Ухудшатся;
Улучшатся;
Не изменятся.
ПАРТНЕРЫ
СТАТИСТИКА
 
Новости Слухи Досье 100 строк Cемьи Цитаты Форум Экспорт