%29 %598 %2024 Сделать стартовой  |  Добавить в избранное  |  Написать письмо
 Поиск  
100 СТРОК

ВЛАСТЬ
далее
ЗОНА IT
АРХИВ
Перейти:
Пн. Вт. Ср. Чт. Пт. Сб. Вс.
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
РАССЫЛКА
Подписаться
Отписаться
РЕКЛАМА
 
 
АКТУАЛЬНО

Для чого Банкова через суд очорняє Лещенка і Ситника Все статьи Версия для печати На главную
12.12.2018 16:06

Учора, крім рішення про поновлення Насірова, той самий Окружний адміністративний суд Києва виніс ще одне абсурдне рішення. Він "визнав протиправними" дії директора НАБУ Артема Ситника і нардепа Лещенка щодо розголошення інформації щодо Пола Манафорта. 

"Позов подавав Борислав Розенблат, який під слідством НАБУ, а рішення ухвалював суд, підконтрольний Павлу Вовку, який теж перебуває під слідством НАБУ", - написав він, додавши, що суд контролюється оточенням Порошенка. "На перший погляд, такий абсурд можна коментувати лише анекдотом. Адже, якщо і було порушення закону (тобто втручання у вибори США), то розслідувати це мають американські правоохоронні органи, а не Окружний адміністративний суд міста Києва", - додав нардеп.

За словами Лещенка, таке рішення наслідує три мети.

"Перше – щоб використати його проти керівника НАБУ Артема Ситника в рамках аудиту. Визнання "протиправними" дій Ситника допоможе кишеньковим аудиторам винести рішення про його звільнення", - написав він.

"Друге – визнання дій Ситника "протиправними" стосується американських виборів, і в такий спосіб сценаристи з Банкової намагатимуться погасити негатив від звільнення Ситника серед дипломатів", - додав Лещенко.

Третьою причиною, за словами нардепа, є намагання Порошенка в такий спосіб заслужити додаткову лояльність в адміністрації президента США Дональда Трампа, аби "та закрила очі на можливі порушення в ході виборів президента та застосування адміністративного ресурсу, щоб правлячі корупціонери зберегли владу". "Безглузде по своїй суті, але політично мотивоване рішення ще не набуло законної сили та буде оскаржене", - додав Лещенко.

Як відомо, Окружний адмінсуд Києва 11 грудня визнав протиправними дії директора НАБУ Артема Ситника і нардепа Сергія Лещенка щодо розголошення інформації щодо Пола Манафорта. Зокрема суд визнав протиправними дії Ситника і Лещенка щодо розповсюдження інформації про наявність прізвища та підписів Манафорта в списках "чорної бухгалтерії Партії регіонів" в матеріалах досудового розслідування. Це за версією суду мало наслідком втручання у виборчі процеси США 2016 року та завдало шкоди інтересам держави Україна.

Розгляд справи тривав з жовтня 2017 року. 11 грудня суд позов Розенблата задовольнив частково.

У червні 2016 року Манафорт очолив виборчий штаб Трампа і взяв участь у зустрічі Дональда Трампа-молодшого з російською юристкою Наталією Весельницькою. Всередині серпня того ж року Пол Манафорт залишив посаду після того, як стали відомі подробиці його ділових і політичних зв’язків з екс-президентом України Віктором Януковичем. 

31 травня 2016 року народний депутат Сергій Лещенко оприлюднив дані, що свідчать про виділення Партією регіонів великих сум на діяльність партії "Наша Україна" і Комуністичної партії, а також для роботи Центральної виборчої комісії в 2012 році. У документах також був американський лобіст і політтехнолог Пол Манафорт, який був вимушений піти з передвиборчого штабу кандидата в президенти США Дональда Трампа через скандал з "чорною бухгалтерією".

Учора, крім рішення про поновлення Насірова, той самий Окружний адміністративний суд Києва виніс ще одне абсурдне рішення. Він "визнав протиправними" дії директора НАБУ Артема Ситника і та мене як нардепа щодо розголошення інформації щодо Пола Манафорта.

Також Лещенко у статті "Манафорт і Янукович відмивали гроші через Киргизстан" розповів, що Партія регіонів оплачувала послуги політтехнолога Манафорта з використанням офшорних юрисдикцій і банків сумнівної репутації. 

НОВОСТИ
Oligarh.News




FACE-CONTROL
СПЕЦПРОЕКТ
ГОЛОСОВАНИЕ
В ближайшее время отношения с Россией:
Ухудшатся;
Улучшатся;
Не изменятся.
ПАРТНЕРЫ

СТАТИСТИКА
 
Новости Слухи Досье 100 строк Cемьи Цитаты Форум Экспорт